Om Pronova

om-pronova

Producerar värde.

Med lång erfarenhet och stort kunnande för vi projekt från idé till verklighet. Vårt professionella team skapar kundanpassade helhetslösningar. Vårt mål är att genom hög kvalitet och träffsäkra leveranser skapa långsiktiga värden för dig som kund. Med kontroll över hela processen säkerställer vi hög leveransprecision och kostnadseffektiva lösningar.

35-års erfarenhet

Pronova är ett unikt projektföretag, som levererar kundanpassade interiöra helhetslösningar. En komplett partner inom hotell, offentlig miljö, fastighetsrenoveringar, restauranger, kontor och butiker. Pronova har sina rötter i Småland och har idag en egen produktionsanläggning med lager och logistikcenter i Trekanten strax utanför Kalmar.

Läs om våra affärsområden

Värdegrund

Pronova arbetar ständigt för att skapa mervärde för sina kunder. Nedan fem värdeord är utgångspunkten i vår värdegrund.

  1. Trygghet
  2. Kvalitet
  3. Spetskompetens
  4. Helhetlösningar
  5. Mervärde
TUSENTALS HOTELLRUM

Många prestigeprojekt

Vi på Pronova Interior har arbetat med allt från SAS-lounger, lyxhem till stora hotell över hela Europa. Bland projekten hittar du bl.a all inredning för Per Gessles hotell i Tylösand, statliga kontor för Stadsbygg i Norge,inredning till KTH, Markus Samuelssons restaurang på Clarion Sign, nattklubben Rose club/FOU, fantastiska Hotel At six, NK i Sthlm, Tele2 Arena, Copperhill, och inredningslösningar för Nokia.

5000++
Hotellrum

Aktivt miljöarbete

Vi är miljödiplomerade vilket innebär att vi uppfyller kraven enligt Svensk Miljöbas nationella miljöledningsstandard. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor och att miljöanpassa vår verksamhet.

Pronovas miljöpolicy